lördag, december 15, 2007

En ganska så kall Decemberdag

Lämnande och hämtade Emily på sitt sjunde kalas så här långt i eftermiddags. Josefine och Sebastian väntar fortfarande på sina första. Har de kalas och bjuder på dagis måste de bjuda alla. Bra tycker jag. Jösses vilken börda detta kan bli, både ekonomiskt och tidsmässigt. Nu behöver man ju inte gå på alla, men ändå. 15 barn i var grupp gör 45 potentiella kalas.

Prinsesskalas var det och hon var som på förra helgens maskerad, en Thailändsk prinsessa. Phung skickade med kostymer till alla 3 i förra veckan när John kom på besök.

Det var egentligen kylan jag skulle skriva om. Det är ett par minus nu. Tyvärr ingen snö. Vi var ute och filmade en sväng och fingrarna höll på att frysa sönder. Det vart en promenad i grannskapet för en film vi skall skicka till Plairs familj i SoiDao. Vi hälsade på hos syrran, mamma, och brorsan. Vi gick förbi dagiset. Och vi besökta alla lekplatser utom en. Den vi skippade låg nere vid sjön, de andra de frös för mycket för att orka ta sig dit. Synd, det kunde varit pricken över i :et.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Hittade inte din e-mail, så jag lämnar en kommentar här som du med fördel kan plocka bort när du läst den. Skulle du möjligen vara intresserad av tjäna extra pengar på din blogg genom annonsering? Tveka inte att kolla in vår sida eller höra av dig.

http://www.adoperator.com/

Unknown sa...

God Jul och Gott Nytt år till er alla..

dags att pysa hemöver