tisdag, september 28, 2010

Resan till Thailand

Det var höstens första riktigt kyliga dag vi vaknade till denna efterlängtade dag. Det var ca 9 månader sedan vi bestämde oss för att prova Thailand igen. Lägenheten var uthyrd, bilen såld och pappa på pappaledighet.

Det var blandade känslor att lämna kompisar och familj bakom oss, och att träffa kompisar och släkt i Thailand. Kusinerna Wendela och Amanda, faster Rebecca, och farfar Per-Åke följde med oss till flygplatsen för att vinka av oss. Vi hade jätemycket bagage med oss, säkert 100 kilo.

Vi flög med Aerosvit (ett flygbolag från Ukraina) och hade en mellanlandning i Kiew, dess huvudstad. Vädret där var mycket behagligt, runt 25 grader klockan 20.00. När vi flög från Arlanda var det säkert bara 7-8 grader. Vi älskar att flyga!



Resan gick jättebra men vi var mycket trötta när vi kom till Bangkok. Vi tillbringade de första 3 dagarna hemma hos våra kompisar. Det var jättekul att träffa Jennifer och Alexander igen. Det första vi gjorde efter vi kommit dit var att kasta oss i poolen och bada tills det vart mörkt. Första natten sov hela familjen ca 15 timmar.

Inga kommentarer: