söndag, september 18, 2011

Charity November 2011 - Nu är det skor till alla som är temat!

Dags att börja planera inför återbesöket på skolan vi besökte tidigare i år. Denna gång är temat skor till alla. Vi har redan inhandlat enhetliga skolskor till alla 200 eleverna - nu är det dags att samla in begagnade barnskor så det har lite mer att slita på. De hade inte mycket att ha på fötterna.I Bangkok kommer Erika Björklund och John Andersson hjälpa till med insamlingen. Hoppas ni som är intresserade av att skänka urvuxna barnskor (alla storlekar) känner någon av dem.

För er som befinner i Sverige och vill vara med så går det bra att sätta in pengar på mitt konto. Vi skall försöka få tag på en gräsklippare eller någon annan nyttoprodukt till skolan också.

Vi roddar detta i vår facebookgrupp.

The Kops (Liverpool Fan Club Hua Hin) arrangerar även denna insamling. Det var mycket välorganiserat sist och stor uppslutning. Vi var över 20 personer över 13 bilar. Inte bara skänkte vi bort begagnade kläder och sportprylar utan ordnande med skrovmål, 2 omgångar glass per huvud, och massor av roliga lekar där både vi och barnen deltog. Det var mycket skratt och förhoppningsvis varaktig glädje som planterades. Dagen avslutades med att vi åkte till ett privathus i närheten och campade tillsammans. Samma gäller denna gång.

3 kommentarer:

Anders sa...

Hejsan Nille!

Går det att kontakta dig via e-post angående ett länkbyte?

Mvh

Anders

Stefan Lembring sa...

Kan inte säga att bloggen uppdateras direkt ofta, längre...

Anonym sa...

Försök nå honom på thailandsforum...