måndag, april 09, 2007

Snart blir det att flytta in på hotell

Oj vad det börjar bli tomt hemma hos oss. Nu får vi sluta sälja om vi skall slippa flytta in på hotell för pengarna. Sista kunden lät oss behålla skrivbordet en tid, tack. Tänk om någon nyper bokhyllan, eller kylskåpet. Läskiga tanke.

TV:n kan jag nästan bli av med som det känns. Bara sopig thai såpa dag ut och dag in. Dessutom står den på golvet numer. Jag blir stressad av dålig TV märker jag.

Det absolut skönaste var att jag kunde behålla bilen ett tag till. Jag sålde den ju för ett par veckor sedan till min mor. Bilen flyttar till Pattaya med andra ord. Vad skönt det var att starta upp den i morse, dra på min senaste ljudbok, Arn 1 – vägen till Jerusalem, av Jan Guillou. Bara slappna av och hoppas på köer. Jag hade ju vart utan den en dryg vecka.

Kom till kontoret tidigt imorse eftersom jag skulle ta emot en leverans, tyvärr kom den inte förrän sent på eftermiddagen, och tyvärr var den inte helt ok. Om en liten stund kommer fabrikören på besök. Jag hoppas de har planer på hur de skall lösa detta. Sedan hoppas jag hinna till Muhlman för att lyssna på AIK – Kalmar, som inte verkar ip-tv streamas av någon…

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det har varit påsk i Sverige. Tror inte du behöver oroa dig över att Plair skulle få avslag.

Anonym sa...

Det ryktas om att Muhlman ska köpa ditt kylskåp, och att han dessutom har krävt att få det hemskickat redan den 19 April. Stämmer det?