lördag, oktober 16, 2010

Vårt första hus i Hua Hin


Det vart många turer och är fortfarande men tillfälligt boende har vi hittat. Först hade vi ett hus klart, som vi missade eftersom flytten inte var 100% klar ännu. Sedan skulle vi bo i en kompis lägenhet medan vi letade hus. Men eftersom den vart vattenskadad så var vi tillbaks på ruta ett igen. Huset fanns tillgängligt ett par månader så vi nöp den första månaden. Efter första natten bokade vi ytterligare en månad, sedan är det uthyrt tyvärr. Högsäsongen närmar sig.

Här är lite bilder från vårt nuvarande boende iaf!

Huset ligger först på denna soi som kallas Soi Jennie. 3 sovrum, 2 badrum, kök, vardagsrum, trädgård, carport, bevakning, trädgårdsmästare, mm. 1 km till stranden och ca 1.5 km till stan. Här trivs vi som fisken.

Jag kan bara bekräfta det bilderna visar på, att det är rymligt och håller mer än god standard. Perres filosofi när han bygger är att han bara bygger som han själv vill bo, det är alltså inte hur pengarna klirrar i slutet av dagen som är det avgörande. En sak som bekräftar detta är avsaknaden av insekter i huset. Det normala i Thailand är att all mat du lämnar blir angripen inom 5 minuter. Här är som i Sverige, kan stå ett par dygn utan problem. Vad de gör för att få det på detta vis är att de besprutar husen 1 gg i månaden.

Är du intresserad av semesterboende i Hua Hin tycker jag du skall ta dig en titt på någon av hans hemsidor; hus i hua hin eller lägenheter i hua hin. Båda dessa sidor har jag både byggt och sökmotormarknadsfört åt han. Den första sidan tror jag vi byggde första varianten av för över 10 år sedan.

Personligen tycker jag denna typ av boende krossar hotellupplevelser.

1 kommentar:

Erik sa...

Ser riktigt mysigt ut!
Längtar tillbaka till Thailand när man ser era bilder.