fredag, augusti 15, 2008

Vårt gula hus i Hässelby Villastad





Här bodde jag mellan 12 och 18 ungefär. Mycket minnen i detta hus.

Jag var tvungen att parkera och ta en promenad i området eftersom jag hade tiden på min sida för en gångs skull. Odörtsgränd 11 var det alltså.

Noterade att de skaffat en pool annars såg allt ut som förr.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Där har man varit och busat minsann!
Jag får fortfarande en sur smak munnen av nästan färdigt äppelvin när jag ser bilderna. Var inte Becka tvungen att gå igenom ditt rum för att komma till sitt och du vägrade släppa in henne, eller nåt sånt?
Tomten ser lite mer uppvuxen ut nu, i alla fall!

/Jens

Anonym sa...

Det känns verkligen som länge sedan. Ett jättefint hus. Angående äppelvinet - jag tror att Niclas mamma (alltså min med)har en kul story där eftersom hennes vin aldrig ville bli klart.. Det det blev bara så vattnig smak, konstigt (!!!) så hon skulle göra brännvin, men det blev samma resultat (hmmmm). Gällande mitt rum så var det nog snarare så att jag alltid höllt mej inlåst efetrsom det var spö-hot från min kära bror dygnets 24 timmar ungefär :-(
Måste erkänna att han, brorsan, har en trevlkigare sida idag :-)
(kram till dej Niclas)

Syster Yster

Anonym sa...

Jens: Japp, därifrån har man mycket minnen :)

Mamma klagade ofta på att spriten de använde för att tvätta fönstren på vintern inte gick att använda. Det frös till is????

Rebecca: som jag minns var det inget annat än mutor som fungerade för att klippa skvallret om mina förehavanden till mamma. Dina goda erfarenheter börjar nog i samma veva som jag började jobba....