söndag, mars 15, 2009

Första riktiga dagen i Bangkok

Gårdagen gick ju helt i D mold. Familjen zoombie ungefär. Det var gråmulet hela dagen vilket ingen i vår familj hade något emot. Knappast något man vågar hoppas kommer hända många gånger under denna semester.

Även om vi var sega han vi med ganska så mycket ändå; bada, kontantkort (telefoni), leka på Yo Yo land (Seacon Square), klippa hela familjen, 2 välsorterade thaimåltider. Dessutom han John och jag med 2 öl på Nana Plaza:)

Vi valde den öppna baren på hörnan och visst var det kul att sitta där och komma ikapp samt kolla på människor. Nana hamnade man ju inte speciellt ofta på när man bodde i stan ens men visst var det oftare än 1 gg per år.

Vi var hemma 23.00 och fick med och 2 kassar mat från Villa Supermarket som vi stannade till vid på vägen.

Nu är det en ny dag och den första riktiga. Solen lyser i 190. Vi sov fram till sent. Klockan är redan 12. Barnen kör lite inomhuslekar. Vi mår strålande och har förhoopningsvis kommit in i rätt tidszon i och med den långa nattsömnen.

Klockan 14 kommer Peter med sin Enya på besök. Då blir det mer poolbad. Sedan bär det av till Pantipp Plaza (IT) och shoppingstället Platinium (kläder) som ligger vägg i vägg. Typ när vi drog började Platinium ta över som THE shoppingställe att snacka om när det gällde kläder till bra priser. Tidigare var det ju bara Mabukrong (MBK) som gällde. Prattunam var sedan länge mer eller mindre än lågprismarknad som riktade sig mer och mer på den lokala marknaden. Visst kunde man hitta prylar där med men oj vad varm och trångt...

2 kommentarer:

Anonym sa...

VÄLKOMMEN TILL BAKA TILL THAIRIKET!:-) Hopps ni kommer trivas bra här i Bkk.

Nille sa...

Tackar tackar! Det känns som om vi kommer trivas utmärkt :)