måndag, augusti 28, 2006

Barnkalas på Suckomwith Soi 23

Det vart en ganska lång och blöt helg det här. Inte nog med att det var 50 ungar på Casino och Vegas kalas, det var en massa vuxna också. Sharad (deras far) är inte känd för att vara den som spar på krutet. Han hade hyrt in både akrobater, clowner, trollkarl och ansiktsmålare till barnens stora förtjusning. Var det inte show så var det splash tävling i bassängen. Massor av läsk, mat och godis, och öl, och mer öl. Vi lämnade festen vid 16:00 och då var barnen mycket trötta, och somnade i taxin. Det är inte var dag man går på barnkalas på Suckomwith soi 23.

Efter att jag varit hemma och lämnat av familjen åkte jag till avslutningsfesten för Chang International League, fotbollsligan som jag spelade i för Cosmos FC, tills för ett par skador sedan. Jag gjorde en veteran match den här säsongen det var allt, men jag såg en god chans att träffa pojkarna igen, tyvärr på en Söndag dock. Denna liga hette tidigare Farang League, och på den tiden spelade vi där med Vikings. Ligan tog sedan in en massa Thai lag och vart sedan alltför tuff för oss glada amatörer. Mauro som spelade för Vikings startade upp Cosmos och några av oss valde att spela för båda lagen, i olika ligor. Mauro var min kapten under den tiden jag coachade vikings. Det var den gamla goda tiden det, Vikings glansdagar... I vilket fall, Chang som är ligans sponsor är ett av Thailands bäst säljande öl märken. Behöver jag tillägga att ölen fortsatta att flöda fritt denna SÖNDAG!? Som tur var vart det inte alltför sent, men visst känns det.

1 kommentar:

mamma sa...

Vilken tur, här är det måndag. Ingemar och Micke är på Söderstadion tror jag , Bajen spelar hemma , eller var det Djurgårn? Det går bra för AIK iallafall tror jag. Landar inom 2 veckor nu, åker direkt till Pattis söndag morgon. Jag dricker inte Chang öl..dock annat Kram