lördag, augusti 26, 2006

Fula fiskar finns det gott om

I dag har vi varit på Ocean World som ligger i det nybyggda, superflashiga, Paragon shoppingcentra. John med familj är i Bangkok så de gjorde oss sällskap. John har för övrigt blivit förflyttad tillbaks till Bangkok. Den 1 Okotber börjar han arbeta på deras kontor här. Cirlkeln är sluten. John kom till Thailand 1991, ett år före mig, och tog jobb i Phuket som dyklärare. Efter några år följde han efter en kollega upp till Bangkok för att arbeta inom telekomsektorn, för ett litet svenskt ägt företag. Från logistikansvarig till VD på ett par år, landade honom sedan ett jobb vid en av de större spelarna i branschen, som tyvärr sedan skickat honom runt i världen. Nu är han hemma igen. En mycket god vän, med barn i samma åldrar, hmm, perfekt.

Ocean World gillade barnen mycket. Stefan sa att det var bättre än Singpores motsvarighet. Ja, det var mäktigt med dessa kollosala akvarium, och färglada fiskar i alla storlekar. Till och med Sebastian och Alexander stortrivdes. Lite dyrt kanske i Thailändska mått mätt, men det var det värt, 450 baht för vuxna och 280 baht för barn.

På kvällen var vi alla bjudna till Björn och Pun på middag. Som vanligt när man har fest med Björn så var det mer spritsorten än matvarianter. De har inga barn själva kanske skall tilläggas, (men jag vet att de jobbar på det) och fick en god försmak på vad som komma skall. Jag tror om något år att det blir lugnare middagar hos dem. 7 ungar vart det totalt. Fullt ös på dem, och fullt ös på oss. Det var en trevlig tillställning toppad med en DVD John hade med sig, en Robert Gustavsson kavalkad. Från vänster till höger, Linnea, Jennifer, Emily, Sebastian, Alexander och Josefine. Emma hade inte kommit när vi tog bilden.

7 kommentarer:

mamma sa...

Va kul för er att John och Pung är hemma i Bangkok igen! Dom är så mysiga. Låter som om ni har haft en tung..trevlig dag tillsammans. Och vem ta hand om MINA barnbarn ikväll?

Susanne sa...

Ser nu att Sebastian är väldigt lik Josefine!

mamma sa...

Men niclas ...har du inte blandat ihop Sebbe och Alexander? Men söta är dom!

Nille sa...

Sebbe ville inte bli hajmat, men Alexander hade inget emot det, så därför ser det ut som det gör.

Elin sa...

Det är jätteroligt att se lite bilder på de STORA barnen! De är så fina alla tre! Vi drillar Thea i vem som är vem så hon kanske är liiite mindre blyg när vi kommer. Fast det hade ju varit praktiskt om det varit Sebastian i hajen...

Nille sa...

Trodde du menade på hajmaten, men visst har du rätt, jag blandade ihop A & S. Fixar det nu.

Nille sa...

När jag nu tittar på Alexander och Josefine, så visst ser de lika ut, som Suss sa. Frågan till er alla: - Vem är boven?