fredag, juni 06, 2008

Idag blir det olidligt varmtFör oss vart den en tur in till stan. Det var förstås jättevarmt. Kungsträdgården och Djurgården stod på listan. Ett besök på Junibacken klämde vi in. Faan vad bra det är där.

I övrigt vart jag förvånad över hur lite drag det var och hur lite gul blått. Det var jag och några till som hade svensk tröja - trodde alla skulle ha det.

Som pricken över i: et var de dåliga på att kyla ner ölen.

2 kommentarer:

Håkan sa...

Här i Huddinge så har vissa skolor fått förbud mot att sjunga nationalsången på skolavslutningar + att en del dagis inte får rita svenska flaggan på flaggdagar. Alltihop pga en galen tant på kommunen som har fått för sig att invandrarna kan bli provocerade och känna att de blir rasistiskt bemötta. Mitt ex jobbar i Flemingsberg inom barnomsorgen och alla invandrarföräldrar tog det precis tvärtom, de blev stört förbannade över detta tilltag och bad speciellt om att deras barn skulle få ta del av den svenska kulturen de få dagar som vi firar.
De kör på med gult och blått ändå, klokt av dem!

Fotavtryck i Asien sa...

Ser så gott ut, skulle gärna vara i gamla hederliga Schweeden..

Em fest o allt..

PLikten kallar dock, det blev varken Göteborg eller Stockholm när vi var hemma..saknade helt enkelt tid att verkligen slappna av.