fredag, februari 23, 2007

Snart är det dags för Koh Samed igen

Denna lilla ö bara med stränder 3 timmar från Bangkok är verkligen mitt favoritställe för helgutflykter. Vi burkar alltid undvika högsäsongen. Inte bara för att det blir dyrt utan främst för att det är svårt att få boka boende i förväg. De vill ju inte neka en långliggare för att jag kommer helgen efter.

Vi var ett stort gäng som skulle dra ner nästa Lördag (Måndagen är helgdag) men det slutade med bara mig och Niklas, samt våra familjer. Denna gång blir det Vongduan beach som Niklas rekade när han var där för ett par veckor sedan. Det är fortfarande högsäsong och knepigt med boende.

Nästa Lördag alltså, mm

Sabai Sabai

Kompisen R, eller hans fru den Thailändska organisatören, har bytt 40-årsfirandet från Check Inn 99 till poolområdet på Nana Hotel och till klockan 18:00 istället för 20:00. Det känns som om de vill ha dit oss, trevligt. Trots allt känns det lite som ur askan i elden :)

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

Svenne Farang sa...

Det låter härligt, Koh Samed är en av våra favoritplatser också. Vi kommer säkert att åka dit för ett par tre dagar när vi kommer til Thailand i sommar. Vilken är din favorit strand och hur kommer man dit när man väl stigit av båten? Vi brukar inte komma längre än till den stora stranden dit dom kör alla verkar det som.

Niklas sa...

Fullt på Vongduarn Villa. Surt!

Dee ska försöka ringa runt men vi ska väl inte förvänta oss för mycket.

/Niklas

Jens (kompis och pappa till Thea) sa...

Jag själv har lite svårt att tycka synd om dig att ditt favvoställe är fullbokat, när man går här hemma och bara fryser! Nu är det endast(!) några grader kallt så det blir nog vår snart....

Nille sa...

Nu är det mer eller mindre klart att det blir inställt. Trist.

Svenne: prova Ao Tub Tim och Tub Tim Resort. Det är den fjärde stranden sett från din strand. Sök i googleboxen på Koh Saem eller Ko Samet så hittar du lite bilder och andra tipps.