måndag, augusti 27, 2007

Ashtanga Vinyasa Yoga - Nu så!

Ser man på! Varje torsdag mellan 11:30 till 12:30 går det en Yoga klass nere i företagets gymnastiksal. Uppstarten efter sommaren var förra torsdagen och den missade jag förstås. Nu har lag lagt in detta i min kalender så nu kommer det plinga fint en stund innan. Detta skall bli en regelbunden syssla.

Jag ser mycket fram mot detta och har funderat över det länge. Tyvärr vart det aldrig av i Thailand även om det fanns olika typer av kurser nästan över allt. För min del passar det bra att hinna med kropp och själ på arbetstid. Inte riktigt arbetstid skall ju erkännas, utan snarare del av lunchen. Går jag lite för de andra hinner jag med lite av båda delarna, träna och luncha.

Perfekt för oss som har fullt upp hemma men ändå har ett motionsbehov att fylla.

Yoga känns meningslöst att ens testa på egen hand. Däremot har jag provat att meditera efter instruktioner, på egen hand. Tycker det fungerade men tror Yoga är mer min grej, lite mer aktivitet liksom.

Någon som har provat?

Här kan du läsa mer om Ashtanga Vinyasa Yoga

3 kommentarer:

Cissi sa...

Hej kusin. Kul att du är hemma i Sverige igen. Skulle behöva er nya adress. Kan du skicka den så snart som möjligt till min mail: cissili@hotmail.com.

Kram

elin sa...

Hur gick det? Vad tyckte du? Vi vill höra fortsättningen...

Nille sa...

Det var SVÅRT att hänga med. Det tar nog någon månad innan man kan börja fokusera på momeneten i detalj. Som nu så har man fullt upp att kolla på instruktören och försöka kopiera rörelserna.

Dock, kroppen känns uppfriskande. Dock, det kan också betyda att jag lever i en tjogo årings kropp :)