onsdag, augusti 08, 2007

Sollentuna - Tureberg 2-1

Då var debuten avklarad. Det som från början såg ut att bli en komfortabel seger satt till slut långt inne. Spiken i kistan slogs in först 10 minuter från slutet.

Det var lite nostalgiskt att samlas på gamla IP och åka gemensamt till matchen. Bil bingot skulle precis starta och flertalet gamla trotjänare var på plats för att serva.

Det viktigaste för min del var dock att kroppen höll för bollspel och att det inte studsade helt galet. Jag menar, inte nog med att man inte sparkat en boll sedan maj förra året, det var grus och stumma bollar också. Det var nära att jag lyfte in ett definitivt avgörande men den studsade fel och slank precis utanför. Det kommer ta tid att lära sig gilla grus igen, om ens möjligt. Det finns hopp om konstgräs redan till nästa säsong.

Jag ger mig själv godkänt men tror ändå att det bara kan bli bättre när man kommit in i laget ordentligt och fått igång fotbolls-flåset. Det bör dock inte bli alltför svårt. Det var vara 2 spelare jag inte kunde dra mig till minnes att jag sett tidigare.

Eftersom bröderna Ström är ordentligt involverade i laget är det ordning och reda, och med det bra stämning i truppen. Matchrapporterna presenteras på deras hemsida dagen efter match, sägs det. Kolla in Sollentuna Veteranernas hemsida här.

Eftersom matchen spelades sent kom man hem till en lugn och skön lägenhet med trötta barn. Nu skall jag varva ner och sedan sova gött!

2 kommentarer:

Guava sa...

Korpfotboll? ;)

Se till att köpa rejäla benskydd!

Nille sa...

Haha, nej så illa är det inte men nästan. Detta är veteran fotboll :)

Benskydd behöver jag köpa, och knickers...