onsdag, augusti 08, 2007

Sommaren verkar vara på väg, slutligen

I Svenskarnas ögon har det varit ett fantastiskt väder sedan i lördags eftermiddag och ända fram till lunch idag. I mina ögon var det fantastiskt i lördags förmiddag och nu på eftermiddagen, efter regnet slutade. Otroligt hur man anpassar liver efter vädret. Systern min passar genast på att flexa arbetstiderna för att ta till vara på eftermiddagssolen. Fikarasterna blir längre, och människorna gladare.

Jag tro inte de sover lika bra dock så frågan är hur länge de är glada.

I går natt var det väldigt varmt. Ungefär som värmeböljan som kommer över oss några dagar i maj. Man sover inget vidare när det är FÖR varmt tycker jag. Detta i kombination med näs-sparkar mitt i natten är inget vidare. Alla barnen sover i vårt rum nu när familjen Andersson är på besök.

I vilket fall tänker jag ofta på kylan, den som komma skall. Jag är en frusen kille (men det visste ni redan). Badrummet som jag var inne på tidigare måste fixas till. Dörren måste tätas (det drar fruktansvärt med kalluft) och vi måste få in en varmluftsfläkt med timer INNAN hösten kommer. Det kan ju också vara lägligt att bygga en ordentlig förvaringshylla för handdukar samt fylla upp den. En extrakrok för kläderna som skall på INNAN dörren öppnas kan nog också det vara en bra ide.

Även nu på sommaren är det ett helvete när man för sent upptäcker avsaknaden av handdukar...

Inga kommentarer: