lördag, april 05, 2008

Barnens Djungel - så här långt riktigt bra
Barnen var dem alla bjudna på Nicoles 5- års kalas på Barnens Djungel i Arlanda Stad. Ett mycket trevligt ställe som påminde mycket om Lekpalatset i Järfälla med skillnaden att det var hela hoppborgar, klätterställningar ala Bangkok, och en trevlig fikamiljö. Inte alls lika sterilt och anonymt som lekpalatset.

Nicole är en av Josefines allra bästa kompisar. En stor tjej, huvudet längre, 2 språklig (svenska och ryska), och med ordentligt drag under galoscherna. Tjejernas självutnämnda ledare känns det som. Mamma från Ryssland och Pappa från någon av de Afrikanska länderna (de är skilda så jag har inte träffat honom).

Lekpalatset ja - det vill man ju påminna om. Fy tusan vilken skräckupplevelse vi hade där för ett par månader sedan. Och för tusan för deras respons här på bloggen när jag la ut bilder på deras trasiga utrustning och obefintliga kvalitetssäkring. Här är en länk till det inlägget.

Ps. Noterade just att den artikeln klättrat till 6:e plats när man söker på "Lekpalatset" på Google. Inte illa. Fortsätt att länka till det inlägget så ligger det snart i toppen :) Google gillar ju länkar till inlägg så ös på nu!

Inga kommentarer: