söndag, april 06, 2008

Det blir nog tält för vår del

Det var ju realdexter som tipsade om husvagn när jag drömde om sommarstuga som mest. Kändes som ett bra tips men ändå inte. Jag gillar visserligen campinglivet men campingplatser är inget för mig.

Det är förstås ett hyffsat tält jag skall skaffa mig.

Vi kollade in några trekking tält i förmiddags. Riktigt coola och gott om utrymme. Plair verkar ok hon med och det är ju en förutsättning för att det skall fungera. Jag har endå en känsla av att hon inte kommer gilla det - vi får se.

Det lär blir ganska turistigt till en början men jag vill åka till platser där vi är själva. Tursitigt för att vi antagligen kommer slå upp tältet nära bilen. Man lär ju behöva ta med vattentank och sådant. Det lär ju vara jag som får bära så....

Snacka om att man blir mobil. Bara att tuna in på Google Maps och leta efter en mysig plätt på någon inte alltför avlägsen plats och packa bilen och dra.

Det här skall bli kul.

3 kommentarer:

realdexter sa...

Jag håller med dig när du skriver att campingplatser inte är nåt för dig. Vår lilla camping i Borgholm är dock ett undantag, hade det inte varit för den hade det nog inte funnits husvagn i familjen.
Tält är nog säkert trevligt, men inget för mig. Hoppas dock att det blir en solig o fin sommar, såväl för er tältares som för egen skull.

Anonym sa...

Vem vet, kanske vi stöter på varandra i sommar någonstans :)

Nille

realdexter sa...

Det skulle vara trevligt, absolut!!