lördag, april 11, 2009

Pantip Plaza, Platinium, & Prattunam
Allt vi får med oss nu är bara plus. Allt som bara skulle införskaffas har sedan länge införskaffats. Idag vart den en jättebag och lite DVD konserter för min del. Plair har varit med barnen på annat håll.

Mäktade inte med Platinium denna gång utan styrde över till Prattunam. Det mesta fanns där till 65% av priset. Får ta tillbaks det jag skrev tidigare att Platinium är ett bra substitut till MBK (Mabukrong) för det är det inte. Det är ett substitut till Prattunam på sin höjd. Den största skillnaden där emellan är ju att den ena har klimatanläggning och den andra inte. Idag var det dock svalt och skönt.

På Prattunam kan man få bra riktpriser. Vad sägs om blusar för 4 kr? 3 t-shirts för 40 kr? Jeans för 45 kr? Som sagt var, detta är nära tillverkningspriset. På Prattunam är många av butikerna fabrikens förlängda arm. Få mellanhänder utan snarare deras skyltfönster. De flesta säljer på både export, grossist, och återförsäljarbasis - worldwide.

2 kommentarer:

JoelDaw sa...

Hej.

Själv kom jag tillbaka för en vecka sen. Efter 6 månader. Ska tillbaka igen...lovar det. Känner igen många av vyerna. Men vill gärna hitta mera thaievenemang här i Sverige nu. Bor iofs nära Buddharama på Värmdö:D. Bra grej. Känner många thai också...men mera fester..
Bra blogg.
Tack
JJ

Jannis sa...

Tack för tipset. Prattunam är nu mera uppskrivet i "to do" listan!