torsdag, april 23, 2009

Skön start för Gnaget i år

3 MYCKET viktiga MÅSTE poäng.

Det var en skön seger nu mot Örgryte men kanske oavgjort hade varit mer rättvist? Betänk att Örgryte ligger sist och dessutom har 3 av sina bästa spelare på skadelistan!?

För Gnagets del kan det bli tungt trots en stark öppning. Tycker inte vi har något centralt mittfält att tala om, ingen som kan lugna ner och vända spelet i täta situationer. Ortiz med Tjärna för att samla upp andrabollarna är ju ingen jättekombination. Det blir så mycket andra och tredje bollar att Tjärna går på knäna. Nu kommer Bojan tillbaks och visst, då har vi någon som kan kliva in på Ortiz plats, men inte mer. Det är ingen Dule eller Botaeng direkt. Inte någon av dem. Det finns kanske i Bojan men att han skulle få vara hel och få chansen att visa det är ganska osannolikt.

Vad spelar allt detta för roll om vi tappar Ivan Obolo?

Tappar vi Obolo när transferfönstret öppnas i sommar faller vi nog med det.

Det gäller att samla MASSOR av poäng tills dess.

Och...

Seriesledning smakar alltid gött som de säger i sillstryparland. När dessutom de andra Stockholmslagen är totalt under isen känns det som om livet ler. Oddsen kan inte vara stora att BÅDE Bajen och Skansen hamnar över kvalstrecket i år?

Nog för att vi är bäst i stan (inte helt oväntat) men detta räcker inte för att dra hem guldet! Skärpning räcker inte - vi behöver spelare.

Inga kommentarer: