torsdag, oktober 08, 2009

Månaden framöver kan bli månaden som går till historien, även om det inte känns så troligt

Fotbollssäsongen avslutas den 7 November i Hua Hin med en riktigt rolig match mellan några svenskar i Hua Hin (med grymma meriter) och en hopsamling från Bangkokligans veteraner. Verkligen jättekul!

Det känns som om det är dags att sätta punkt med det.

Det är ju detta med matcherna att man tvingar sig själva att träna på sidan för att kunna bidra på planen. Man håller sig i hyffsad form. Just nu känns det dock som om veckans dagar inte räcker till för att man skall kunna hänga med som man vill. Av och till gör man bottennapp på planen som gör att man funderar på vad man håller på med... I morse var en sån dag!

Egentligen hade jag tänkt lägga av inför denna säsong, men tankarna på att kanske kanske hamna i Bangkok igen gjorde att de planerna lades på hyllan - man vill ju vara i form om man trampar på där igen :)

Det känns som om jag tvingas sänka mina ambitioner och istället fundera på att plocka upp fotbollen igen OM jag flyttar tillbaks... Tankarna på att fungera som utfyllnad lockar dock inte.

Yoga och promenader ger mig mer och mer av det jag tror jag behöver mer av, dessutom sliter det inte på stackars kroppen lika mycket. Tror livet går åt det hållet. Sund kost, sunt leverne och nu sunt motionerande!

Well, well, only time can tell...

3 kommentarer:

stockis sa...

tjenare. Tänkte att jag länkar till din blogg ifrån min om det är ok. PAssar på att göra lite reklam för min med :)
http://mikael-alapoikela.blogspot.com/

Ska handla om mitt liv som student i thailand.

ha det gött

Nille sa...

Tjena Stockis, det går utmärkt det!

Nille

pappa sa...

Det där med sunt motionerande kom jag på när jag var 44 år, konstigt vad händer.

Pappa