tisdag, januari 29, 2008

31 minus, kan det stämma?

Nollgradigt idag men 31 minus imorgon, och sedan nollgradigt igen i övermorgon - kan det verkligen stämma? Hoppas inte!

Kollade vädret på tv alldeles nyligen. Väderomslagen verkar galna. Skiljer 30-40 grader bara inom en hundra-milsradie imorgon!?

Tydligen är det kalla vindar som gör de snabba omslagen.

5 kommentarer:

Hallongränd 4 sa...

Ska försöka förklara på jobbet vad sanok innebär och behövde lite mer på fötterna. Sökte på "sanok" på google och fann din blogg. Här hittade jag mycket intressant och ska komma tillbaka fler gånger. Ska nu läsa "Snabba cash", den verkar bra. Håller med dig om det där med en tonåring i en 42-årings kropp. Känner likadant fast jag snart är 45. Och raset har bara börjat...
Hej från Annette

Niklas sa...

Jag hoppas du vet att de använder Farenheit och inte Celsius.

Nille sa...

Niklas, hrm... när det handlar så pass mycket minus börjas siffrorna närma sig varandra. -25 FH är -31 C så kallt oavsett.... :)

Anette, kul att du gillade att läsa mig. Välkommen tillbaks.

niklas sa...

Hur som helst så verkar det helt sjukt kallt. Jag har helt glömt bort hur det är att uppleva liknande kyla. Tur att du bott i Sverige ett tag så att du har ordentliga kläder. Själv så hade jag väl kommit dit med en kostym som varmaste klädesplagg :-)

niclas.uddman sa...

Ordentliga kläder!?

Vad är det :)

Hotellet ligger ca 100 meter från kontoret som tur var. Köpte mössa och långkalsonger dagen innan avresa. Lämnade termobyxor och polarjacka hemma...

5-6 minus nu på morgonen. Tydligen kommer det bli som kallast ikväll. Sedan nollgradigt igen i morgon.

Amerikanarna skall då alltid vara värst!