torsdag, januari 17, 2008

Snart dags för Emilys skolval

Nästa år är det dags för årskurs 0 för Emily. Detta kan man antingen köra på sin egen förskola eller på skolan man tänker börja i vad tiden lider. Emily börjar få en hel del post i ämnet - Tänk att hon har blivit så stor min lilla tjej. Vi vet förstås vart vi tänker försöka sätta henne. Minns inte om jag redan ställt mig i kö där, kanske dags att dubbelkolla. Närmst är bäst känns det som. Rotsunda Skolor är det som gäller för oss.

Idag fick vi ett erbjudande från Sollentuna International School som ligger på Bygatan nära Sollentuna Centrum. Det lockar med mer engelskspråkig undervisning. Men oj vilken resväg. Tyvärr har jag hört att det inte är något vidare där, en massa problem bara – så vi avvaktar nog med den.

2 kommentarer:

moj sa...

Hej har oxå fått ett erbjudande från den skolan,min dotter ska börja på F-klass, Är den dålig sollentuna international school?
tacksam för svar.

Nille sa...

Sollentuna Internationall har jag inte hört något gott om. Mer att det är massor av folk från olika platser än att att den håller internationell standard.