fredag, oktober 19, 2007

Helt jävla otroligt är bara förnamnet!

Detta är verkligen ett typexempel på vad som får mina känslor i svallning. I positiv bemärkelse då FÖRSTÅS! Jösses!

Ja just det, så är det. Jag har gått och blivit medlem på Facebook. Fick detta av en av mina vänner. Ni kanske redan har sett det. Om inte, DETTA ÄR ETT MÅSTE!

Något att tänka på när man nästa gång dömmer någon för dess yttre. Mannen är en slipad diamant som legad gömd i en gammal gympapåse. Hur i helvete kan man ha undgått att ha upptäckt honom? Han måste ju för fasen ha sjungit för någon någon gång i alla fall? Inte ens en döv kunde ju ha missat detta!?Paul Pott heter han visst, någon som vet något om honom?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Den där osannolika mannen har jag följt via nätet i nästan ett år tror jag att det är. Hårstråna reser sig och så blir man tårögd

mvh björn/b-tung

Härensjö sa...

Tankte bara beratta att jag var pa tubtim f;rra veckan. Forstar varfor du garna bodde dar. Stallet blev helt perfekt. Hade ju mamma, pappa och syrran har och de storm trivdes.

Håkan sa...

Han är grym, köp plattan! Här är en ung tjej som inte alls är i samma liga men som ändå fick taket att lyfta: http://www.youtube.com/watch?v=ozDh4NQveJs

Nille sa...

B-tung, Håkan: En ooootrolig solskenshistoria. Trist att jag kom in så sent bara.

Härensjö: Kul att du gillade mitt smultronställe. Tub Tim är nog dessutom som allra bäst just denna tiden på året då det är så lugnt på ön. Skön mix av mäniskor, trevlig atmosfär.

Tony sa...

Grymt, jag som inte gillar opera fick gåshud. Han har en blogg där man kan läsa mer. Nille du fick mig att surfa runt en halvtimme fast jag inte hade tid tack vare detta. Kanonbra :-)

Svenne Farang sa...

Är det bara jag som tycker hans föräldrar har gett honom ett ganska taskigt namn? Jag menar säg det fort några gånger - Paul Pott - Paul Pott - Pol Pot.

Annie alias UFOt sa...

Jag blev alldeles tårögd av att titta på det inslaget. Snacka om att vara värd en superkarriär.
Och vad härligt att se juryns extrem-skeptiska miner i början, hur de snabbt förändras :-)

Anonym sa...

Mackan skriver: Hej Nille, välkommen till Svea rike! Du kom nog hit för ett tag sen. Jag lyssna på den här Poul pot i Spanien för några veckor sen för första gången och håller så med en sooolskenshistoria! Vad jag såg så vann han även deltävlingarna och tog hem hela segern där i England, var det va..? Tack för dina kommentarer från min resa.
polare Markus

Nille sa...

Mackan, hör av dig. Flera från Kista området har dykt upp här på bloggen; Calle Z, Drea och du. Kul. Tyvärr har jag inte mött upp med dem ännu men det blir nog av förr eller senare.

Tony sa...

På tisdag uppträder Paul Pott i Globen, på rosa bandet galan.