fredag, oktober 05, 2007

Lördagsutflykt med Waxholmsbolaget

Tokig ide kanske men varför inte? Vi har pratat om att ge oss ut i skärgården, äta lunch på någon ö, och mysa. Vi åker från Vaxholm tänkte jag, med Waxholmsbolaget. Båtarna serverar tydligen inte mat längre så den gick bort redan från början, att äta på båten alltså.

Grinda var lite nära, Möja känns som gränsfall på för långt ut, och så har vi ju Stockholm förstås. Skärgården in mot huvudstaden är ju inte helt fel.

Vore det inte ganska småmysigt att glida in på Strömkajen för en sen lunch. Strosa lite i en hösttyngd Kungsträdgård. Sedan ta en sen eftermiddagsbåt tillbaks till Vaxholm…

Och sedan snabbt hem till tipsextra och kalla öl förstås!

3 kommentarer:

Harensjo sa...

Tjena Nille,

Har en liten fraga. jag ska med lite folktill koh samed pa Sondag och jag kommer ihag att du rekomendrade Tumb Tim Resort, eller nagot liknade. Tror du det passa for lite aldre personer, som gillar nar det ar ganska lugnt. Har kollat lite pa candlelight beach, men kanske for lugnt.

Nille sa...

Tub Tim kommer passa er bra. Ta båt hela vägen bara eftersom vägen dit är väldigt dålig sista biten. Speedär det enda som tar er hela vägen. Man kan också gå från Silver Sand. Kanske 400 meter på en stig runt udden. Närheten till Silver Sand är inte fel eftersom det där finns åtminstone lite action

niklas sa...

Tipsextra? Finns det fortfarande?