måndag, maj 28, 2007

Snart är det dags...

Carabao spelar på Torsdag och barnvakt är ordnad. Hade tänkt ta med barnen men eftersom det är svårt att veta hur sent det blir hoppade vi över det. Att man får ta in barn, betyder det att det är alkoholfritt eller? Synd att ställa bilen om man inte serveras alkohol... Långnäsa liksom.

Vad tror ni om jag försöker filma och fota lite med mobilen, och skickar live bilder. Vore det kul eller sover ni sött då redan?

Malee och Green Curry dyker upp, vem mer?

8 kommentarer:

niklas sa...

Det brukar vara strängt förbjudet att ta kort, filma osv på konserter. Vakterna brukar beslagta kamera, videokamera osv. Förmodligen mycket svårare att genomföra detta nu från vakternas perspektiv nu när alla har en avancerade kameramobil.

Tony sa...

Det där med kameror verkar bero på vilken artist/arrangör det är sist Carabao var här hade frugan kameran med sig och tog en del kort utan problem. När Loso spelade en gång på Munchenbryggeriet just så fick man inte ta in kameror, dom kollade alla väskor. Vad gäller alkohol, om det inte finns i någon form, så vore det första gången i historien för mig. Frugan och jag ska absolut gå dit. Blir nog några bärs först någonstans på stan :-)

Nille sa...

Ok, får helt enkelt kolla vad alla andra gör först :)

Det låter som om det blir att åka kommunalt :)

Maleé sa...

Känner vi igen varandra om vi dyker upp? Står du där med tungan utanför Nille? Det är den enda bild jag sett på dig ;-)

GreenCurry sa...

Jag kommer nog.. Men var får jag tag i biljetter?

Nille sa...

BM: Jag lovar att räcka ut tungan så mycket jag kan. Hjälper inte det tror jag nog att jag skall hitta dig. Som det känns nu är det kört. Blir bara sjukare...

GC: Det är direktinsläpp. Inga förköp.

Lagers tabberas sa...

Vi hade väl tänkt oss ditåt men tidigt idag, efter midnatt kom lille Lyon Linnéus och nu går all tid åt till honom, sjävlfallet.

Guava sa...

I Belgien fotades det för fullt, så det verkar inte vara några problem.
Det var förövrigt en kanonkonsert efter vad jag har hört.

Greencurry, som jag fattar så finns det inte förköp, men såg något om biljetter på Blocket, så jag vet inte riktigt. Gå dit i god tid.

Och rapportera och fota ordentligt med bra kameror!! Jag vill ha bilder där jag sitter i Thailand och missar hela härligheten.

Jag ser fram emot minikonsert här i Bangkok den 10 juni istället.

Ha en underbar kväll allihopa.