söndag, oktober 28, 2007

Lustigt sammanträffande



När vi gjorde vår mellanskärgårdsluff förrförra veckan hamnade vi ju bland annat på Skeppsholmen. När vi väntade på båten tillbaks till Vaxholm passade vi på att kolla in alla de fina båtarna som ligger där. På anslagstavlan noterade jag en massa lappar med anteckningar. En 4-5 stycken var det och olika datum. Kopierade så antagligen uppklistrade på fler platser än bara denna.

Anledningen till att jag reagerade på detta var att en av mina favoritbloggare, UFO Annie :), brukade få precis denna typen av urlånga kommentarer på sin blogg. Är det nu som så att jag lokaliserat åtminstone ursprungsstaden för dessa märkliga reflektioner över livet. För det var just det var, långa urladdningar över dagliga reflektioner. Den som skriver detta har det något tuffare än jag. Det spinner ganska så mycket snabbare.

De var just så, en lång mening som bara byggde vidare i oändlighet och tycktes ta form just i skrivandes stund. Jag finner detta ganska fascinerande faktiskt. Långa och många meddelanden utspridda vind för våg. Undrar vem det är som skriver dem, och varför?

(klicka på bilden här under så får en ordentlig förstoring)

1 kommentar:

Anonym sa...

Men så spännande! Ja, det kan mycket väl vara den här killen som dök upp hos mig ett tag, men det var rätt länge sedan nu, ett år sedan tror jag. Men han är flitig gäst hos min bloggkompis Peter Harold, http://blogg.passagen.se/haroldmania. Jag ska tipsa om ditt blogginlägg, så får vi se om han tror det är samma ;-)