tisdag, september 18, 2007

Imorgon kommer stortuppen på besök

Vår Amerikanska chef är i Sverige på besök och imorgon får jag chansen att se honom live. I restauranten klockan 08.30 bär det av. Framför allt är det nästa års målsättning och medel för att nå dit som skall upp på tapeten. Flera av de andra tupparna skall visst också presentera. En av dem är känd för att vara grym på det så det ser jag fram mot extra mycket.

Stortuppen är alltså vår avdelningschefs (marknadschefens) direkta chef. Där emellan finns det ytterligare 2 chefer innan man når ända ner till mig. Japp, nästan så man slår ihjäl sig om man hoppar från hans bord.

Jag hörde att de gärna minglar lite med oss vanliga efteråt. Det skall bli intressant att se hur alla småtuppar beter sig i stortuppens närvaro , om de är som oss andra när det kommer till kritan. Vad fasen skall man prata om? Vi jobbar ju med liiiiiiiiiiiiiiiiiiite olika saker inom företaget liksom. What the heck, - får börja med dagliga problem och så snart att jag ser blicken flacka så slår jag över till Bangkok. Vad som än händer från där så bör jag stå på fast mark.

Vem vet, det kanske slutar med att vi startar webbutveckling i Bangkok och jag får resa ett par gånger om året för att liksom kolla in läget.

En gång drömmare alltid drömmare….

4 kommentarer:

Annie alias UFOt sa...

Lycka till i hönsgården....f'låt, tuppgården ;-)

niklas sa...

Du kan ju alltid föreslå att ni skall outsourca er Online Advertising Planning & Buying samt SEM till det mycket duktiga bolaget mInteraction som råkar vara beläget i Bangkok. Du som ansvarig inköpare måste då förmodligen åka hit ungefär fyra gånger om året för att kontrollera att allt går rätt till.

Guava sa...

Hur gick det?

Nille sa...

Det gick bra. De var duktiga och pålästa. Gillar företaget mer och mer för var dag.