lördag, september 29, 2007

Köpa hus i Thailand

MÅNGA funderar på att köpa hus i Thailand nu. Det är mässor i landet som försöker få dig att fatta ett snabbt beslut. Snälla. Köp INTE på plats. Utvärdera några mot varandra. Den som tjatar på dig minst är troligtvis mest seriös.

Har du ett bättre sätt att skilja dem åt, please, be my guest…

Thailandforumet i tråden Allt om att köpa hus i Thailand har det sedan en tid pågått flertalet diskussioner i detta ämne. Skulle tro det inte finns mycket att tillägga innan Thailand bestämt hur de skall låta oss äga. Vad som däremot dykt upp är missnöjda husköpare, folk som borde flyttat in för länge sedan men fortfarande inte fått nycklarna. Detta är MÅSTE läsa för dig som går i köpa tankar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag håller med...vi kommer att ställa ut på Bo i Utland i Malmö i november....fast inte för att sälja hus utan för att promota Chanthaburi och Soi Dao som region att bo i. Några av våra husägare kommer att finnas i montern och svara på frågor om hur det är att ha hus här osv....tyvärr så har jag och många med mig fått intrycket av att på dessa mässor prånglas det ut hus av mäklare med välsmort munläder som bara tänker snabba affärer. Att köpa hus i Thailand eller någon annanstans kräver lång eftertanke och impulsköp rekommenderas inte. Det är mycket man ska tänka på och det är super att tex Thailandsjuristerna finns. Det finns många gropar att falla i. Ha det gott! Soi Dao-Titti