söndag, september 09, 2007

Vilja åka till Thailand eller inte vilja åka till Thailand

Det är frågan.

Känner fortfarande ingen större längtan tillbaka till Thailand. Visserligen vill jag alltid åka för att träffa kompisarna. På det viset finns det alltid en liten längtan till Bangkok i alla fall. Men 50,000 kronor, nja.

Det slog mig att jag kanske får en 2 månaders, eller kanske 3 månaders lucka från och med Juli nästa år. Det står också klart att jag både får semesterpengar plus kan få ut föräldrapenning. Föräldrapenningen känns det som om vi inte kommer hinna ta ut fullt i vilket fall, i alla fall inte för Emily. Just nu kör vi helger. Det blir lite pengar över mest hela tiden. Detta börjar få mig på resa-till-thailand-redan-nästa-år tankar.

Samtidigt är det frågan om jag kan vänta 2 år innan jag gör kronan jag inte han göra precis innan jag flyttade från Bangkok. Tror jag kommer få tandvärk snart. Samtidigt borde jag göra en brygga. Att göra detta i Sverige istället för Thailand kostar nästan bara det en Thailandsresa för hela familjen (biljetterna i alla fall). Många tankar små men de har börjat snurra.

Kanske man till och med kan bytlåna lägenhet och bil med någon som åker till Stockholm på semester.

Vi lär ju spendera större delen av tiden i Chantaburi men en lägenhet i Bangkok vore trevligt att ha tillgång till. Bil vore verkligen användbart. Jag lär ju vara tvungen att jobba lite också. Får säkert göra massor av avstickare till Bangkok.

Stackars mig...

Ja, ja, här sitter jag och drömmer….

Visst är det så, jag kanske inte alls får några månaders lucka nästa år. Vet inte vilket som är värsta scenariot men det känns inte som om jag väljer mellan pest och kolera direkt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
När ni kommer tillbaka till Thailand och Chan så måste ni komma och hälsa på oss på Mai Thai, Soi Dao (som nu är färdigbyggt).

MVH Titti

Nille sa...

Tack för det! Vi lär ju hålla till i krokarna så det är ganska troligt att vi tar din inbjudan på allvar :)

Ps. svarade just på ditt inlägg på forumet om aga i thailändska skolor. Jag undrade också en sak men det känns som en överflödig undran just nu :)