fredag, november 17, 2006

Finns det fotbollsspelare i Phuket?

Säsongsupptakten för Scandinavian Vikings har varit sådär. Kanske den sämsta någonsin faktiskt. 5 spelade matcher och bara 1 poäng.

Yup, bara 1 poäng, av 15 möjliga!

Laget är bättre än på länge så detta är lite besynnerligt. I stället för att harva på övre halvan slåss vi nu om sista positionen.

I vilket fall. Vi spelar en turnering i Phuket den 25-26 November och skulle kunna behöva ytterligare 2-3 spelare. Vi siktar på att vinna den givetvis. Någon som känner någon i Phuket som kan lira boll?

Andra bloggar om: , , ,

14 kommentarer:

Mackan sa...

Ni far val kuta lite fortare, kora lite tuffare stil pa dem... Lycka till med fotbollen, later kul iallafall!
Sjalv spelar jag mest pingis (som jag gjorde i Norrviken pa 70talet med). Finns tre klubbar har i Uganda, jag har fatt tilltrade till den med landslagsspelare i, de hade nog anda fatt bra motstand av Huddinges div 5 lag, det forklarar nog standarden har..

Nille sa...

Jag minns att du var en fena på pingis. Det var väll du och Olof som lirade mycket? Slog jag inte dig någon gång i alla fall? Olof slog jag ju massor av gånger :)

niklas sa...

Vi har faktiskt fyra poäng. Inte mycket att hurra för men rätt ska vara rätt.

Nille sa...

Niklas: Jag skall gladligen lägga till poäng i bloggen för var spelad match. jag hoppas det blir mycket jobb.

Markus: Jag glömde säja det. Jag spelar inte för tillfället, jag är skadad. Om du undrar varför vi har så lite poäng alltså :)

Mackan sa...

Du har aldrig slagit mig i pingis din rackare... Jag spelade med Marten, du kanner nog inte igen den grabben va? Han gick i samma klass som mig, olof och Jens med i Norrviken.
Nu drar jag ut i busken i 2v, sen ater till Kampala, kan bli svart med internet dar vi ska praktisera nu, pa en vardcentral nara Victoriasjon. Bad i sjon begransas effektivt av krokodiler och Biharzia tyvarr. Ska bli spannande anda tror jag. Hors..

Nille sa...

Då var det Olof jag slog gång på gång :) Du var grymt bra minns jag så det kanske stämmer att amatör Nille inte lyckades spöa dig...

Jens (kompis och Theas pappa) sa...

Vad jag kommer ihåg så växte det ut ett Stellan Bengtsson-racket i Mackans högra hand, var det någon som slog honom?

Patrik, (Thomas W:s son) är riktigt bra i pingis. Så det är kul att det har gått vidare i arv hos någon...

Ha det så kul i busken Mackan och akta tårna!

/Jens

Nille sa...

Kom igen Jensa! Jag hade hoppats på att du skulle mina någon match där jag spöade Mackan?

Kul att Patrik är grym på pingis. Hur menar du att detta gått i arv? Det är inte Markus son.. ju :)

Himmelsblå sa...

Hej,

Har hört att Robin Nylén är på väg ner och stannar i c:a 2 månader. Han skulle säkert förstärka Vikings lite.

Nille sa...

Robin, hans pappa, och säkert också pappans bror skulle förstärka laget. Det viktiga är nu att få med lite folk till Phuket i helgen.

Jens (kompis och Theas pappa) sa...

Nille, Du har alldeles rätt i att Patrik inte är Mackans son, men det jag menar är att det är i alla fall någons barn i gänget som för pingisarvet vidare, dessutom på en bra nivå. Jag kommer däremot tyvärr inte ihåg att du slog Mackan någon gång. Vi borde väl blivit varse om det hade hänt...

Vi får i och för sig se vad det blir i sportväg av dina arvsanlag. Muskelmassan på din sistfödda ser ju lovande ut för en karriär inom diverse kraftsporter....

/Jens

Nille sa...

Ok, så om du får en son som blir en fena på boll, då brås han på mig alltså? Tja, intressanta tankegångar...

Det andra, det om Sebastian. HALLÅ! Vadå, vad menar du!?

Ingen cental mittfältsgeneral!?

Nä nu måste du gått i baklås min vän. 19 månader är han och fokuserar på bollen som om det vore det enda han gjort.

Man ser ju talangen tydligt :)

Eller menar du en Gravessen, eller Makelele, kanske?

Ps. trevligt att snacka med dig nyss Ds.

Jens (kompis och Theas pappa) sa...

Men om nu min son, (eller dotter för den delen) skulle bli något inom fotbollen, skulle du i så fall påstå något så dumt som att det skulle vara talangfulla gener från mig då? Nej, det var faktiskt inte så jag menade heller! Jag tycker bara att det är kul att äpplet inte faller så långt ifrån trädet när en av barnen från det gamla gänget faktiskt håller på med just pingis på en elitnivå.


Mina tankar Gällande Sebbe beger sig mera mot sådana "finlirare" som Stefan Schwarz!

Anonym sa...

Hej!
Hej och tack Jens jag ska va radd om tarna, raknade just in dem, 10st idag med.. Ar tillbaka pa blixtvisit ikvall bara i Kampala ville inte missa en pingistraning. Lycka till med fotbollen i helgen Niklas! Imorgon drar jag ut till Sesse island , ogrupp i Victoriasjon, pa lite helgledigt, monsunperioden ar intensiv just nu sa det kan bli regn dock.. Kul att hora livstecken fran Jens, det var nagra ar sen.. Niklas, Linus har just dragit till Thailand har du haft kontakt med honom? Ha en trevlig helg, halsar Markus