söndag, november 26, 2006

Vilken bra helg det vart!

Det vart verkligen en lyckad dag hemma hos John & Phueng i går. Inte nog med att fruarna var glada, barnen lekte bättre än någonsin tillsammans. Jennifer har (med all rätt) haft lite svårt för att låna ut sina favoritleksaker, speciellt senare på dagen när de alla blir trötta. Emily och Josefine pratar ofta om det, att de inte får låna hennes leksaker. Tydligen har John och Jennifer, pratat om det och det verkade ha gett resultat. Tjejerna lekt hur bra som helst. Det var ett enormt lekrum de hade skaffat sig. Här kommer det bli mycket kul i framtiden. Alexander och Sebastian leker mest på olika håll men börjar spana in varandra nyfiket.

Tänk att så lite kan göra så mycket.

John överraskade senare med att sätta igång grillen, på sin nylagda gräsplätt. Han är ruggig på mat, och med ett got vin så det vart det en bra avrundning på dagen.

Trodde du ja!

Efter att ha lämnat hem familjen vände jag in mot stan igen. John och jag mötte upp med Peter på Mojos på Suhkumvit Soi 33 (den berömda pianobarsgatan). Mojos är ett härligt ställe med live musik och utan allt för mycket som stör en trevlig konversation. Vi satt där fram tills en bit efter midnatt. Första gången jag träffade Peter sedan han kom tillbaks till Thailand.

I morse sov jag fram till 11:30, men inte helt utan möda. Eftermiddagen tillbringade vi på Siam Park, en bit ut på Lardparo. De har verkligen ryckt upp sig sedan vi var där bara för ett par månader sedan. Jättemycket nya åkattraktioner även om vi kom för badet. Mersmak. Det skall bli skönt att sova snart.

Aha, bara 5 dagar kvar!

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Härensjö sa...

5 dagar kvar? Något jag missat... kanske jag får läsa igenom bloggen liter mer noggrant. Låter som en alla tiders helg!

Nille sa...

Du får ha is i magen :) Men tanken är att då börjar resten av mitt liv.

Det var en bra helg även om det var lite segt att hoppa i vågorna på Siam Park. Det var ordentliga våger den tryckte upp, deras vågmaskin.