onsdag, november 29, 2006

Hur stavar man Diana på Thai?

Diana undrade via sin blogg om jag kunde fråga min fru om hon kunde hjälpa till att stava Diana på Thai, så att det låter som Diana på Svenska när en Thai läser det. Hon får tydligen många olika förslag. Inte förvånad.

I vilket fall har jag postat hennes fråga på mitt Thailandsforum, och hoppas på att någon av mina besökare kan hjälpa till. Tyvärr kan jag inte kommentera på hennes blogg, och stavar inte heller speciellt bra på Thai (läser inget vidare heller).

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Har följt din blogg ett par dagar nu, tycker det är kul läsning. Men nu är det så att jag skulle behöva lite tips från dig. Det är så att jag läser på Lärarhögskolan och ska nu göra att arbete om det svenska skolsystemet (egentligen förskoleverksamhet) och jämföra med det thailändska då jag ska dit i jul. Vet du var jag kan få information om förskoleverksamhet (om det finns nåt liknande) i Thailand? Skicka gärna ett mail till ebba_elvander@hotmail.com

Tack!

Nille sa...

Hej Ebba, kul att du hittar lite matnyttgigt i det jag upplever och skriver om.

Jag skulle uppskatta om vi kunde sköta denna diskution över mitt thailandsforum.se Vi håller en hel del diskutioner om lekskola för svenska barn, men startar gärna upp trådar där vi gämför Thailand och Sverige. Min barn går på en privat Thailändsk skola och jag är säker på att vi kan ordna besök åt dig.