torsdag, november 23, 2006

Hoppsan, vad hände med bloggen?

Jag tröttnade ganska ordentligt på bloggen i morse. Framför allt är det uppgraderingen till beta som retar mig. Massor av saker som fungerade, men inte längre. Jag börjar undra om jag kanske varit inne och ”grottat” för mycket i min ram så jag bytte till en fräsh. I vilket fall, en Beta är en Beta, så det är inte mycket att gnälla över..

Ja, ja, jag skall fixa till den lite mer, men snälla vänta lite. Eller som de säjer här i Thailand:

- Yai Yen Yen (Kyl ner ditt heta hjärta: typ)

Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

Nille sa...

Jaaaaaa! Det verkar som om man kan kommentera även från permalänken nu igen.

Malee sa...

Fin design, mycket vänligare mot ögonen. Nu ska jag se om kommentaren läggs in, de försvann ut i cyberrymden ett tag under beta-perioden.

Aaah, nu förstår jag - den förra versionen var naturligtvis en betablockerare ;-)

Nille sa...

Tack för det Malee. Jag gillar den bättre jag med..

Blogger äe en enda stor betablockerare, instämmer! Jag byter till Word press så snart man kan konvertera.

Malee sa...

Nu har jag kollat på Word Press... och oj va tungt det är. Jag sitter med modemuppkoppling och kommer få mer än lovligt med grå hår om jag ska försöka skriva där. Men kanske funkar senare - har registrerat ett bloggnamn iaf :-) tack för tipset!

Nille sa...

Johan använder det redan. Jag snart. Vi är inte blyga på att svara på användarfrågor, eller ens sätta upp det åt dig. Frågan är om du enkelt kan konvertera till det?

Det blir ingen skildnad i fart för dig om du ligger på egen server. Servern ligger ju inte på din dator och lider inte av din "dåliga" uppkoppling. Du skickar inläggen ungefär på samma sätt som du gör idag.