fredag, juni 01, 2007

Sicken vekling man blivit

Plair skrattar och undrar om jag är allergisk mot Sverige.

Jag har ju varit sjuk i 2 omgångar och faktiskt en ganska stor del av tiden vi varit hemma. Samtidigt har jag ju dessa torra händer, som visserligen blir bättre, men visst är torra. Ena fingret fick sig ett insektsbett precis innan hemresan och det spökar också. En annan sak som hände just innan jag vart sjuk senast, och innan jag gick på penicillinet, var att jag fick en massa utslag på bröstet. Jag tror mamma skojade när hon sa att det nog var pga värmen under täcket, när man inte använder aircon. Hennes andra teori var att det skulle vara en inflammation i hårsäckarna (inget hår på bröstet, inte ännu). Utslagen ligger precis där en glest behårad bringa skulle legat. Det ser ut som små små loppbett ungefär, nästan som finnar.

De kliar utav helvete och jag kliar tillbaka.

Är det så här att bli gammal eller jag som har otur, eller är jag rent utav som så att jag verkligen är allergisk mot Sverige?

2 kommentarer:

mamma sa...

Jag tror det blir bättre diagnos med oculärbesiktning! Jag visste inte att du inte har hårsäckar på bröstet som alla andra, kan vara genetisk, många hypokondriker bland förfäderna...!

Guava sa...

Jag är övertygad om att det rör sig om Sverigeallergi.

Hoppas jag klarar mig. Det börjar närma sig semester nu.