tisdag, juni 26, 2007

Tur i oturen

Vad är det som händer med tiden? Varför skall alla ha mig precis samtidigt?

Skämt åsido!

Bokade in brorsan imorgon kväll för att hämta möbler som jag handlat via blocket. En våningssäng som jag hoppas passar för 3, och en furubokhylla i 4 delar som bör passa i vårt vardagsrum. Flyttgodset kom ju igår så nu kan vi inte vänta längre.

Plair går ju i skolan från klockan 17 så innan jag och Linus åker till Tumba och Bergshamra för möblerna skall jag lämna barnen hos pappa för deras första barnpassning (av våra barn). En liten stund innan detta bestämdes ringde en kund (från förra företaget jag jobbade för) och bokade mig för ett möte imorgon istället för på Torsdag. Suck. Eftersom detta möte är i Uppsala och därför att jag redan bokat en lunch med en kompis där på Torsdag blir det lite mer pyssel innan allt är perfekt.

Efter ytterligare 30 minuter ringde en amerikansk dam från företaget jag var på intervjuv hos igår, och bad om ett telefonmöte klockan 15 imorgon (hon ringer från USA så att försöka boka om tiden var inte att tänka på). Det blir ytterligare en stressig dag imorgon med andra ord.

I vilket fall. Det var mycket positivt att damen från USA ringde eftersom det var nästa steg mot att eventuellt landa jobbet.

1 kommentar:

Annie alias UFOt sa...

Jomen här hos dig är det fart och fläkt kan man säga!
Lycka till med telefonintervjun. Jag ska hålla tummarna.
Jag uppskattar verkligen att du fortsätter skriva här i Sverige, om livet som exilsvensk i fosterlandet. I och för sig ska jag ju dra vidare i höst, men jag håller mig inom Europa denna gång, och jag tror att vissa erfarenheter har vi nog gemensamt. Det känns lite tryggt att någon annan också är lite av ett ufo här i bloggland...