onsdag, september 20, 2006

Det känns som man kan andas ut nu

Allt känns ganska lugnt nu och det finns nog ingen anledning till oro. Det ryktas om att riksbankschefen (Bank of Thailand), Governor Pridiyathorn Devakula, har ombetts att ta över premiärministerposten. Det ryktas också om att han har antagit erbjudandet, även om han officiellt förnekar detta. Politiker bukar ju förneka in i det sista, speciellt om det är känsliga saker, så det kanske man inte skall ta för allvarligt på.

Av vad jag förstått så är detta en god man, så jag ser med spänning fram mot mer information.

8 kommentarer:

Susanne sa...

Självklart blev man väldigt orolig när de första rapporterna kom på nyheterna, men det känns lite lugnare nu. UD och researrangörerna manar ju inte heller folk att stanna hemma.

Fantastiskt med denna tilltro till vad kungen kan göra, vad händer när den mannen dör...

Ha det så skönt på ön. Hälsa Jensa och Elin!

Kram
Susanne

Grynboll sa...

hoppas att det går lugnt tillväga med allt, har sett lite bilder och inte så kul när militären börjar visa sig, har bekanta i Bangkok så man är aningen oroad, ha det gott nu.

Nille sa...

Tack för det! För var sekund blir det lugnare och lugnare. Knappt folk pratar om det längre, sjukt.

Fotavtryck i Asien sa...

Vill också veta mer om den mannen. Skriv om honom en dag vet jag :)!!

Kicki sa...

Hej Niclas, pratade med syrran din i morse. Hon hade precis pratat med dig då. Skönt att höra att det är cool nu. Kul att din blogg hamnade på AF, ska läsa igenom allt, har hört att det ska vara mycket roande. Underbara små barn du har också, hoppas ni kommer hem så man får träffa er snart.
Kram Kicki

Nille sa...

Kicki: Ja, allt är verkligen lugnt nu. I skrivande stund packar vi för att ta os ner till Samet. Välkommen till min värld :)

Per: Ja. det finns mycket att skriva framöver. Du och Johan har redan börjat toucha ämnena bra tycker jag. Nu kommer vi in på mitt special ämne, sågning vid fotknölarna :)

Maria, Barcelona sa...

Vad skönt att höra att militärkuppen inte upplevs så skrämmande på plats.

Bloggvärlden är väl fantastiskt. Man får förstahandsinformation av svenskar ute i världen - utan att gå via pressen. Tryggt. Trovärdigt.

Lycka till.

Nille sa...

Maria: Välkommen till min blog. Alltid kul med andra ulandsvenskar som kommer på besök. Jag noterade precis att jag redan varit inne och läst hos dig, på din blog. Kul!