torsdag, april 05, 2007

Mycket helger på ingång!

Imorgon fredag är det helg, nästa fredag är det helg, följande måndag och tisdag är det helg. Helg, helg och mera helg. Tyvärr gör det ingen skillnad för en annan. Antingen ångest för att jag jobbar för lite eftersom ingen av de jag jobbar för har helg, eller ångest för att jag jobbar för mycket, eftersom familjen vill göra massor av saker.

Det börjar dra ihop sig mot Songkran och sista resan på länge till Soidao. Det känns onekligen lite nostalgiskt. Vi skall få tillbaks bilen i helgen är det sagt, och utan den blir det ju ingen resa. Vi har veckan på oss med andra ord för att ”deala” och ”wheala” med verkstaden.

I helgen måste vi också få ut annonser med bilder på prylarna vi vill sälja. Skambudsgubben var inte skrämmande skamlig så det kanske kan bli lite klirr i flyttkassan.

Sedan skall vi planera för vår utflyttningsfest. Det blir den 5:e eller 12:e Maj det står helt klart. Biljetter först, sedan spikar jag datumet. Goda vänner, skriv in datumen i era kalendrar.

Andra bloggar om: , , , ,

1 kommentar:

Linda sa...

Måste vara mycket att stå i när man ska flytta på det sättet som ni ska. Hoppas att det känns spännande också - och Thailand finns ju kvar när det känns nostalgiskt :)