lördag, oktober 14, 2006

Dagsutflykt till Yo Yo Land i Sicom Square

I dag var vi på nöjesparken Yo Yo land som ligger på översta våningen av shoppingcentrat Sicom Square. De flesta större shoppingcentra i Bangkok har någon form av nöjespark så inget märkvärdigt med det egentligen. För 10 år sedan var Sicom Square det största Bangkok hade. 6 våningar och stort som 10 Åhléns City, om inte mer.

Jag vart lite chockad över att vi brände 300 baht på de första 10 minuterna. 3 barn + 1 vuxen per attraktion tickar på. Tjejerna klarar sig själva men Sebbe behöver ju en av oss om han skall åka. Dubbelt då med andra ord. Jag tror det slutade på 850 baht och då lekte vi vad vi ville, samt käkade. Ja maten för familjen kostade bara 150 baht kan jag tillägga. Helt ok och barnen älskade det.

Följ denna länk för ett bildspel.

Filmer från Yo Yo Land, klicka länkarna nedan för att titta:
Josefine hoppar FÖR högt ifrån!!
Sebastian leker och hoppar försiktigare!

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

Nille sa...

Sedan en tid har blogger som jag använder problem med bilder. Den lilla bilden på sidan visas inte, eller laddas inte upp på min server. Den stora bilden gör det dock. Är du nyfiken på bilden och ser den lilla vita rutan med rött kryss (så ser den ut i mircosofts explorer), klicka på den