onsdag, oktober 11, 2006

Gnagare i Bangkok exil

Ja, livet kunde varit värre!

Nu skall vi äntligen ha vår första exilgnagarträff, jag Johan A (Guava heter han från och med nu) och Johan M. Mofok känner jag sedan länge medan Johan A är en ny bekantelse här över bloggen. Första träffen blir hemma hos Johan eftersom vi inte verkar bli fler än vi tre.

Nu skall ni få höra.

När vi förklarat för Guava vart Mofok bor så visar det sig inte bara att Guava bott i samma område, och håll nu andan, också på samma soi!

Nej du, det är inte slut där. Hör och häpna. Mellan Juli och Oktober förra året så bodde de i samma kåk. Ja, de måste ha mötts i hissen någon gång tycker man. Ni skall se att de bodde på samma våning, vägg i vägg, men ändå aldrig mötts.

Bangkok är en +10 miljoners stad och detta är inte turistkvarteren. Vilket sammanträffande.

För andra exilgnagare som vill ta rygg hänvisar jag till vår nyskapade (tack Guava) exilgnagarblogg för Bangkokianer. Det blir nog inte så mycket mer AIK prat på min egen blogg från denna stund och framåt. Allt om AIK på radio och tv via Internet kommer diskuteras på nya bloggen.

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

JohanZ sa...

Nej, vi bodde faktiskt på olika våningar visade det sig.

Jag började fundera igår, tänk om han bor i samma rum som jag... men det gjorde han ju alltså inte.

Men det är märkligt. Vi borde ha setts någon gång tycker man. Vi får se på lördag. :)
Z bör det vara efter mitt Johan... på tal om ingenting.

Nille sa...

Haha, ja samma rum hade varit en annorlunda vändning. Det skall bli kul att se om ni känner igen varandra. Mofok kan ju ha sett dig på bild men du har knappast sätt honom.

Carina sa...

Ibland är världen bra liten trots allt! För många år sen satt jag på planet på väg till NY. Intill mig satt en tjej som jag pratade en hel del med på resan över, skildes åt sen var det inte mer med det. Sen var jag inne på Macy´s varuhus någon vecka senare när jag plötsligt dyker på henne, trodde knappt dte var sant. Också en stoooor stad ju!
Jag ska kolla in bloggen du rekommenderade, tack för tipset!

Nille sa...

Efter matchen: Nä, de hade aldrig sätt varandra. Återstår att se om Mofoks flickvän kände igen Zäta eller hans frun (från bild).

Ja, den andra Johan (Guava) heter Zäta och jag vet inte vart jag fick A:et ifrån?