fredag, december 01, 2006

Beboliga öar nära Bangkok?

Eftersom min favoritdestination Koh Samed är svårbokad under högsäsongen har jag börjat söka efter andra. Kraven är väll inte så jättestora men det skall vara en fin strand och rent vatten. Normala priser och inte för exploaterat. Patrick nämnde 4 Rayong öar jag aldrig hört talas om på mitt forum, Koh Man Klang, Koh Man Nok, Koh Saket Petch, Koh Mun Nork, är det någon som känner till något om dessa öar så är det flera på forumet som är väldigt intresserade att veta mer. Klicka här för att komma till det inlägget på ThailandsForum.se

Min bloggkollega Perre i Chiang Mai skrev att han hade vart på Koh Khaam nyligen men där kunde man tydligen inte övernatta.

Utanför Sriracha (Chonburi) har vi den närmsta ön (tror jag), Koh Si Chang, omgiven av 8 småöar.

Är det någon som har varit på någon av dessa platser, eller känner någon som varit där, besök ThailandsForum och dela med dej. Här diskuterar vi förstås allt som har med Thailand att göra, politik, resor, skola, jobb, mm.

Och för er som undrar. Forumet är inte anledningen till att mitt liv ändrar riktning (förstås). Forumet finns för jag tycker om at hjälpa till och att jag lite smidigare vill dela med mig av mina erfarenheter. Slippa upprepa mig alltså. Kan jag också uppmana andra att bidra, är hälften vunnet. Välkommen.

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet att Angsana och Kåre flera gånger åkte till Koh Sichang, lugnt och nästan turistfritt, inte dyrt men bra boende. Det var innan de fick lilla Sonya så jag vet inte om det är barnvänligt. Jag tror det går bilfärja över, åtminstone fick de med sig sin MC.

Nille sa...

Det får nog bli ett besök där snart. Långhelgen om någon vecka kanske?