söndag, december 24, 2006

Ho, ho, ho, God Jul på er

Då var det äntligen julafton. Barnen har gått och sneglat på paketen under granen länge nu och jag var ganska säker på att Josefine eller Sebastian skulle falla för frestelsen, men icke sa nicke. Kors i taket. I vår smygstartsjulafton fick man öppna ett par paket var. Och det är avklarat nu. Ganska praktiskt också eftersom vi inte ville ta med alltför mycket över till John senare i eftermiddag.

Jag skulle tro att mamma kommer upp från Pattaya om en sisådär en 45 minuter. Efter det är det bara att börja packa ihop och lätta över. Det finns säkert saker de behöver hjälp med. Om inte annat kan jag rigga livekameran. OM de nu har skaffat bredband vill säja.

I vilket fall, i fall att de inte har något bredband så spelade jag in en snutt vid granen alldeles nyss. Håll till godo.

En riktig God Jul önskar vi er alla härifrån Bangkok

Andra bloggar om: , , , ,


6 kommentarer:

Anonym sa...

God jul!! från Korat

Anonym sa...

Oh, vilka goa barn du har, men det vet du väl förstås! :) Och vilken chock att få höra din röst! När jag surfar runt på nätet har jag en tendens att tro att alla är värmlänningar, bara för att jag är det.. Nåja, GOD JUL till er!

Anonym sa...

God jul!

Roligt å se hur ni har det.
Önskar er en trevlig helg.

Kramar Jessica med familj!

Anonym sa...

En riktig god jul oenskes deg og din familj fraan Ingos i Pattaya.....helsa din mamma og seia att julgloeggen va helt kanon! Ha det kult med er.

John

Nille sa...

Tack för alla julhälsningar, samma tillbaks förstås!

Diana: NEJ, säj inte att du pratar värmländska!!! Det gör du ju inte i din blogg :)

Anonym sa...

take off those pretty little panties then spread your legs like that show me your lovely pussy